Vacatures

FUNCTIE:

 

Als elektricien kan je zelfstandig een elektrische installatie (residentiƫle elektriciteit, domotica, inbraakbeveiliging, alarm ...) opbouwen op basis van een plan. Je dagtaak bestaat uit het plaatsen van elektrische installaties in woningen. Van ruwbouw, over renovatie tot volledige afwerking. Je werkt mee met je collega op de werf. Op termijn ga je alleen de baan op, tenzij je dit al bij aanvang kan.

 

VERWACHT:

 

Je bent bij voorkeur in het bezit van een A2 diploma elektriciteit (geen vereiste) en je hebt reeds een eerste ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent vertrouwd met het lezen en begrijpen van elektrische plannen en je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je spreekt vloeiend Nederlands en woont in de regio Ingelmunster. Je hebt een verzorgd voorkomen en beschikt over een bewijs van goed gedrag en zeden. Schoolverlaters zijn welkom.

 

AANBOD:

 

Elektro Desschans biedt je een vast contract aan bij een stabiele werkgever. Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen. Je start in een afwisselende en boeiende job waarbij je steeds in een andere omgeving terechtkomt en zo je technische kennis op niveau kan houden.

 

INTERESSE?

 

Neem dan als de bliksem contact op met Chris De Witte op het nummer: 0491 08 28 76 of 051 62 61 22 of mail ons via chris@deselek.be

 

 

VACATURES

Wij wensen ons team te versterken met een:

ELEKTRICIEN (M/V)

Alle rechten voorbehouden - Elektro Desschans - Hosting by Messelis Design - www.messelisdesign.be